Saturday, April 12, 2008

Teun



Vanmiddag kwam Teun de Nooijer voor een signeersessie naar onze hockeyclub. Buiten hockeyend Nederland zegt die naam niemand bijster veel. Maar als je bedenkt dat hij tot drie maal toe tot Wereldhockeyer van het Jaar is uitgeroepen, is dat eigenlijk best een beetje vreemd. Roep de naam Ruud van Nistelrooy en iedereen weet meteen over wie je het hebt. Terwijl hij alleen maar is genomineerd voor de titel Wereldvoetballer van het Jaar. Maar goed dat even terzijde.


Wij vonden het hartstikke leuk dat Teun van zijn thuisclub Bloemendaal naar Brabant was afgereisd. En daar met engelengeduld honderden handtekeningen heeft gezet op de meest uiteenlopende voorwerpen. Alles met een grijns van oor tot oor. Daar wint hij voor mij de titel Vriendelijkste Hockey Persoonlijkheid al mee.





De jongens vonden het helemaal super. Hebben vol bewondering naar de bal en stick trucjes van hun held gekeken, koesteren hun gesigneerde hockeysticks en dromen dat op een dag ook zij hun handtekening mogen uitdelen…Niks mis met dromen toch ;-)

1 comment:

Tjeerd en Kiki said...

Jaaa ik weet wie hij is hoor :-). Lisanne speelde ook hockey toen we nog in NL woonden, dat verklaart het al he :).

Leuk voor de kids, een handtekening en FOTO!!