Een recept gepikt van Francine’s blog [Stukje bij beetje].
Het zag er zo mooi. Ik moest het gewoon maken voor morgenavond.
Het is een heidens karwei, maar dan heb je ook wat :p
Gebruikt:
Gebruikt:
kruidencake
tulbandvorm
zak strooigoed
zak strooigoed
glazuur gemaakt van 100 gram poedersuiker, citroensap en een paar druppels water

I stole this ‘pepernoten-wreath’ recipe from Francine’s blog [little by little].
It looked so pretty. I just had to copy it for tomorrow night, when we celebrate St. Nick’s birthday.
It’s a tedious little job, but the result is all worth it :p [it actually reminded me of making a ginger bread house]
Ingredients:
spicecake
bundt pan
icing made of powdered sugar, lemon juice and a few drops of water
pepernoten (actually 'kruidnoten' and other candy)
4 comments:
Ohhh jouw cake is ook al zo mooi. Hoop dat 'ie net zo lekker is al 'ie er uit ziet :-).
Oooh, ziet er al net zo lekker en hapklaar uit als die van Francine!!
Eet smakelijk!!
Hij was heeeeeeeeeeerlijk =)
Was ik a 'bang' voor:)
Post a Comment