Tuesday, September 30, 2008

De Grote Zus

Nu alle speelboeken van de diverse speelgoedwinkels weer in de brievenbus vallen, is Minke ineens druk bezig met haar verlanglijstje. Haar wensen zijn gelukkig klein:
Een prinsessenspel, een Mega Mindy horloge en een … zusje. Weliswaar niet gevonden in de diverse catalogi, maar desalniettemin een diepgewortelde wens.



Ze wil namelijk zo graag een ‘grote zus’ zijn. We bereiden haar voor op een kleine teleurstelling op dit punt, maar vanmiddag mocht ze wel oefenen. Kleine Max kwam namelijk een paar uurtjes spelen. En ze heeft zich echt als een SUPER grote zus gedragen.

Zo las ze hem voor uit het Bert en Ernie boek tot hij er genoeg van kreeg [1 minuut en 20 seconde], deelde ze haar keukentje met hem [tot hij met de pannen ging gooien] en bouwde ze samen grote torens van duplo [tot hij het bouwwerk met de grond gelijk maakte].
Ze bleef dapper doorzetten. Een grote zus zijn, is blijkbaar hard werken.




Alleen toen hij aan haar haren begon te trekken, had ze even genoeg van het grote zus zijn. Al brachten zijn dikke knuffels erna haar wel weer even aan het twijfelen.
Toen mocht grote broer aan het werk. Die heeft per slot van rekening wat meer ervaring met ‘grote broer’ zijn.

We vonden het allemaal ontzettend leuk zo’n kleintje over de vloer. Het is dan ook een super gezellig ventje. Die alles goed vindt en veel lacht, maar sorry Minke dat grote zus worden zit er toch niet in meiske.

Maar weet je wat. We vragen gewoon aan Whitney of Max wat vaker kan komen spelen ;-)

2 comments:

Whitney said...

Haha! Love it! :-)

Love Laugh Live said...

Looks like Minke had a great time!